• Kvar saniran, meštani dobili vodu

  Nakon saniranja kvara meštani Lapljeg Sela i Preoca su ponovo dobili vodu, potvrdio je za RTV Kim direktor javnih službi Vladica Trajković.

 • Kostić: Birači da glasaju po svojoj savesti

  Infrastruktura, vodovod, kanalizacija, putna mreža i osvetljenje su među problemima koje treba rešiti kako bismo imali kvalitetniji životni standard, kazala je u emisiji „Dogovor-izbori“ kandidat za odobornika u SO Gračanica ispred „Srpske liste“ Brankica Kostić.

 • UNS: Odbačena prijava za rušenje spomen obeležja

  Osnovno tužilaštvo u Đakovici odbacilo je prijavu i odlučilo da ne pokreće krivični postupak protiv nepoznatih počinilaca koji su porušili spomen obeležje nestalim novinarima Đuri Slavuju i Ranku Pereniću, saopštio je UNS.

 • Jevtić sa ambasadorima Norveške i Hrvatske

  Potpredsednik Vlade i ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić sastao se sa abasadorom Norveške na Kosovu Per Strande Sjastadom, a nakon toga sa ambasadorkom Hrvatske Marijom Kapitanović.

 • SLS nastavio kampanju u Badovcu

  Aktivisti SLS-a i pojedini kandidati za odbornike nastavili su svoju kampanju posetom Badovcu. Oni su tom prilikom izložili štand sa promotivnim materijalom i razgovarali sa meštanima.

 • Kritike Vladi zbog odlaska Srpske u Moskvu

  Poslanici Skupštine Kosova, umesto o programu Vlade, raspravljali su danas o učešću Srpske liste u Vladi i zavisnosti od Beograda. Kosovski premijer Ramuš Haradinaj koji je kratko prisustvovao sednici, kazao je da sa "Srpskom", nije potpisano ništa što bi osramotilo Kosovo.

 • ’’Revizor’’ stiže u Štrpce

  U Domu kulture u Štrpcu u sredu, 04. oktobra, od 20.00 časova Narodno pozorište u Prištini izvešće predstavu "Revizor" Nikolaja Gogolja, nastavljajući sa redovnim izvođenjem svog repertoara širom Kosova i Metohije.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane