• Nastavlja se istraga zbog ubistva Srbina u Zrzu

  Pred EULEKS-ovim Okružnim tužilaštvom u Prizrenu, danas će biti obavljene istražne radnje u okviru rasvetljavanja ubistva Aleksandra Putnika, koji je ubijen iz vatrenog oružja pre skoro godinu dana u selu Zrze, u opštini Orahovac.

 • Sedmi “Parlament”

    

  Danas je programu novo izdanje emisije „Parlament“. U sedmoj  emisiji bavimo se najavljenim izmenama izbornog zakona na Kosovu.

 • Tači počinje posetu Švedskoj

  Premijer Kosova Hašim Tači počinje dvodnevnu posetu Švedskoj, gde će sa tamošnjim zvaničnicima razgovarati o evroitegracijama Kosova.

 • Kipar: Ne priznajemo Kosovo, želimo Srbiju u EU

  Za napredak Srbije na putu ka EU važno je da se postignuti sporazumi između Beograda i Prištine primene, kao i da Srbija ispuni uslove koje je Evropski savet postavio u decembru prošle godine, smatra ambasadorka Kipra u Srbiji Nasfika Krusti.

 • Prizren: Nastavlja se istraga za ubistvo Ace Putnika

  Okružni javni tužilac iz Prizrena obavio je istražnu radnju prepoznavanja osumnjičenog za ubistvo Aleksandra Putnika i pokušaj ubistva njegovog sina Dobrice iz Zrza, a rezultati ove istražne radnje biće naknadno saopšteni.

 • Srećko Milačić preuzeo dužnost rektora PU

  Novoizabrani rektor prištinskog Univerziteta sa sedištem u  Kosovskoj Mitrovici Srećko Milačić danas je zvanično preuzeo dužnost od dosadašnjeg rektora Zdravka Vitoševića.

 • Dačić: Srbija žuri ka EU, ali ne juri za datumom

  Srpski premijer Ivica Dačić rekao je danas da Srbija žuri ka Evropskoj uniji, ali da ne juri po svaku cenu za datumom o početku pregovora za članstvo u EU i da je spremna za dijalog s predstavnicima vlasti u Prištini.

 • Vulin: Spremni smo za dijalog

  Aleksandar Vulin kaže da će razgovori o KiM biti tehnički, a ne politički i da u njima treba da bude reči o elektroenergetskoj situaciji i telekomunikacijama.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane