• Simić: Nastavlja se pritisak na Srbe

  Potpredsednik Srpske liste Igor Simić rekao je za RTS da serije krađa i pljački na KiM predstavljaju još jedan vid pritiska na Srbe pored taksi koje blokiraju distribuciju srpskih proizvoda.

 • Priština: Ekrem Mustafa nije povređen

  Kosovski ministar policije Ekrem Mustafa nije povređen u saobraćajnom udesu jer se nije ni nalazio u automobilu, saopšteno je za Insajderi iz njegovog kabineta.

 • FT: Vučić ostaje na putu reformi i za dogovor sa PR

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u intervjuu za Fajnenšel tajms, najavljuje nastavak reformi koje su već dovele do trogodišnjeg suficita u budžetu. Izjavio je i da ostaje pri ubeđenju da će samo dogovor sa Prištinom doneti trajan mir regionu, koji, navodi list, i dalje trpi posledice ratova i raspada bivše Jugoslavije.

 • Fabrici: Mešanje SAD pozitivna poruka

  Uvozne tarife koje je uvela Priština su u suprotnosti sa CEFTA i nisu u duhu SSP-a i te mere bi trebalo da budu ukinute odmah, kaže šef Delegcije EU u Srbiji.

 • OVK čarter za Hag

  Prva grupa bivših pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova će u četvrtak, posebnim avionom, odleteti za Hag gde će ih saslušati tužioci Specijalnog suda za zločine počinjene tokom rata. Već je izvesno da se u letelicu neće ukrcati dvojica pripadnika OVK koji su dobili pozivnice za Hag - Sulejman Seljimi, koji se nalazi u bolnici i Remzi Šalja, čije je trenutno mesto boravka nepoznato.

 • "Šverc cveta"

  Šverc cveta na administrativnom prelazu između Kosova i Metohije i centralne Srbije.

 • Han očekuje odgovor Prištine "ovih dana"

  Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han rekao je da se nada da će ovih dana stići odgovor sa Kosova u vezi taksi koje je Priština uvela i istakao da polazi od toga da će ove godine biti otvorena dalja poglavlja u pristupnim pregovorima EU sa Srbijom i Crnom Gorom.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane