• Spasić: Dejanović spinuje

  Bivši gradonačelnik Klokota Srećko Spasić kaže da aktuelni predsednik opštine Božidar Dejanović napadajući njega pokušava da opravda zloupotrebe koji čini.

 • "Imam predlog za Vučića i Tačija, čekam pozitivan odgovor"

  "Podneo sam predlog prema kome bismo se zajedno pozabavili svim relevantnim trgovinskim pitanjima koja se tiču Srbije i Kosova. Spreman sam da predvodim takav razgovor i to bi bio temelj za pretpostavku da je moguć povratak za sto sa Federikom Mogerini i nastavak dijaloga", rekao je Johanes Han u intervjuu za N1.

 • Delegacija Prištine u Sarajevu na sastanku o taksama

  Delegacije BiH i Prištine razgovarale su u Sarajevu o odluci prištinskih vlasti o carinama od 100 odsto na robu iz BiH. Saglasile su se da su današnjim razgovorima otvorena vrata daljem dijalogu te da u što kraćem periodu nadležne institucije iznađu najbolja rešenja za postojeće prepreke u kretanju ljudi, roba i usluga.

 • Priština odbila predlog BiH o privremenoj suspenziji taksi

  Sastanak delegacija BiH i Prištine na ekspertskom nivou o uvođenju taksi od 100 odsto nije urodio plodom. Priština je odbila predlog Sarajeva o privremenoj suspenziji taksi, rekao je pomoćnik ministra trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Mithat Salić.

 • Tači: Dugujemo mirovni sporazum

  Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je da mladim generacijama duguje mirovni sporazum sa Beogradom i dodao da "ne treba da zaboravimo prošlost, nego treba da mislimo na budućnost".

 • Sulejman Seljimi oslobođen daljeg izdržavanja kazne

  Ljudsko veće oslobodilo je komandanta glavnog štaba bivše Oslobodilačke vojske Kosova Suljejmana Seljimija daljeg izdržavanja zatvorske kazne, potvrdio je prištinskom listu Koha ditore direktor kosovske korektivne službe Nehat Tači.

 • Medicinska škola priredbom obeležila Savindan

  U okviru Svetosavske nedelje, učenici srednje Medicinske škole pripremili su svečani program kojim je obeležen praznik posvećen Svetom Savi, utemeljivaču obrazovanja i prvom srpskom arhiepiskopu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane