• Srećna Nova godina!

  Radio KIM i Televizija Centar žele srećnu i uspešnu Novu 2014. godinu svim slušaocima, gledaocima i posetiocima ove internet stranice!

 • Nijedna beba u Novoj godini

  U gračaničkom porodilištu u godini koja je počela nije rođena nijedna beba, a razlog što se žene ne porađaju u ovoj bolnici je što trenutno nema anesteziologa, saznaje KIM radio.

 • Pantić: Formiranje ZSO očekujem u februaru

  Zamenik direktora Kancelarije za KiM Krstimir Pantić izjavio je da će Statut Zajednice srpskih opština morati da bude usaglašen sa predstavnicima međunarodne zajednice i da formiranje Zajednice očekuje narednog meseca.

 • Osvrt na prethodnu i želje za godinu pred nama

  Pored svih događaja i problema u prethodnoj godini na Kosovu dva se ipak izdvajaju kao najvažnija –  Briselski sporazum o normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine i lokalni izbori. Američka ambasadorka na Kosovu, potpredsednik Vlade Kosova, gradonačelnik Gračanice i načelnik Kosovskog okruga osvrnuli su se na prošlu i izneli svoja očekivanja u novoj godini.

 • Ramuš Haradinaj traži prekid briselskih pregovora

  Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da očekuje da će posle parlamentarnih izbora ove godine on biti premijer Kosova i da se zalaže za prekid razgovora o normalizaciji odnosa između Srbije i Kosova.

 • Koha Ditore: Pauza u pregovorima

  U razgovorima Beograda i Prištine ove godine biće tri pauze duže od mesec dana, od kojih jedna zbog izbora u Srbiji, objavio je prištinski portal Koha.net, pozivajući se na izvore iz Vlade Kosova.

 • Umesto EULEKS-a nova misija

  Evropska unija će u septembru poslati na Kosovo novu misiju, koja se više neće zvati EULEKS, piše prištinski list Tribuna.

 • Nova pijaca, nova lokacija

  Od danas je u Gračanici pijaca na novoj lokaciji. Prvi dan nakon što su se prodavci preselili na novu pijacu, gužva.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane