• B. Redžepi: Kosovo želi dogovor o naplati osiguranja

  Smanjenje cene osiguranja ili njegovo ukidanje na administrativnim prelazima Kosova sa centralnom Srbijom moglo bi da se desi do kraja ovog meseca, saznaje KIM radio. Mogućnost postizanja sporazuma osiguravajićih društava najavio je i Bajram Redžepi.

 • Međunarodna upravljačka grupa o Kosovu

  Sastanak Međunarodne upravljačke grupe za Kosovo održaće se 24. januara u Beču, a na njemu će prisustvovati i kosovski premijer Hašim Tači, izjavio je portparol Međunarodne civilne kancelarije u Prištini Kristijan Palme.

 • SPOT: Srbi sa juga da podrže referendum na severu

  Srpski pokret otpora podržava održavanje referenduma Srba na severu Kosova i poziva vlasti u Srbiji da, ukoliko nisu spremni da stanu iza ove inicijative, budu po strani, kako bi građani o ovom vrlo osetljivom pitanju izrazili svoj stav.

 • Bogdanović: Poštuje se procedura dogovorena u Briselu

  Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović izjavio je danas se procedura dogovorena u Briselu između delegacija Beograda i Prištine u vezi slobode kretanja u potpunosti poštuje i odbacio izjave kosovskih zvaničnika da licima s kosovskim ličnim dokumentima nije dozvoljen ulazak u centralnu Srbiju na prelazu Merdare.

 • Nagrada "Grafest" poklonjena deci sa posebnim potrebama

  Predstavnici TV produkcije Glas juga uručili su Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Gračanici novac od prve nagrade koju je dokumentarac “Pravo na prava” autora Živojina Rakočevića i Predraga Radonjića, dobio krajem prošle godine na prvom “Grafestu”.

 • B. Tadić: O Kosovu odlučuju velike sile

  Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da za problem Kosova i Metohije mora da se pronađe kreativno rešenje koje će zadovoljiti, ne samo interese Srba i Albanaca, već i interese velikih sila.

 • O dijalogu Beograd-Priština 23. januara?

  Šefovi diplomatija Evropske unije bi 23. januara mogli razmotriti šta je do sada ostvareno u dijalogu Beograd-Priština ako u međuvremenu dođe do nove runde tog dijaloga, zaključeno je juče na sastanku stalnih predstavnika zemalja članica EU u Briselu.

 • O. Ivanović: Referendum je nepotreban

  Državni sekretar Ministarstva za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović sugerisao je predsednicima opština sa severa Kosova da odustanu od referenduma, jer je on u ovom trenutku nepotreban.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane