• Požar u blizini Sokolice

  Na putu ka manastiru Sokolica, u opštini Zvečan, izbio je požar. Prema informacijama očevidaca, požar je zahvatio rastinje u blizini puta. Kakvo je stanje na terenu, za sada nema zvaničnih informacija.

 • Pioniri KK “Borac” iz Čačka vraćeni sa Jarinja

  Pioniri Košarkaškog kluba “Borac” iz Čačka, koji su danas trebali da gostuju KK “Trepča” u utakmici u okviru Međuregionalne pionirske lige Srbije, vraćeni su sa prelaza Jarinje, potvrdio je za Kontakt Plus Bratislav Džogović, trener pionira KK “Trepča”.

 • Gračanica: Obeleženo dve decenije od početka NATO bombardovanja

  Parastosom stradalima kod spomen obeležja u centru Gračanice danas je obeleženo dve decenije od početka NATO bombardovanja Srbije, odnosno tadašnje SRJ. Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović, kazao je na skupu da srpski narod veruje u opstanak, pokušavajući tako da umanji pogubne posledice svega što nam se desilo.

 • Dvadeseta godišnjica NATO bombardovanja

  Vazdušni napadi NATO snaga na Srbiju, odnosno tadašnju SRJ, počeli su na današnji dan pre 20 godina. Za 78 dana poginulo je između 1.200 i 2.500 ljudi.

 • KFOR: Požar za sada ne ugrožava naseljena mesta i Manastir Dečane

  Požar koji je juče u večernjim satima zahvatio šumu nedaleko od manastira Dečani i dalje nije ugašen. Iz KFOR-a za KoSSev poručuju da zajedno sa vatrogasnim i jedinicama policije iz Peći i Dečana i danas učestvuju u akciji gašenju požara, kao i da za sada naseljena područja a i sam manastir nisu, ugroženi. Kosovska policija sumnja da je uzrok požara ljudski faktor.

 • Krađa stoke u Radevu

  Porodici Mitrović u Radevu, u opštini Gračanica, noćas su ukredeni krava i tele. Slučaj je prijavljen policiji.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane