• Bostane: U prvi razred samo četvoro učenika

  Nova školska godina u osnovnoj školi "Miladin Popović" u Bostanu u opštini Novo Brdo počela je na vreme. Ove godine u prvi razred je upisano samo četiri učenika. Ono što zabrinjava je to da se iz godine u godinu broj učenika smanjuje.

 • U Pasjanu, na Gospojinu, rođene četiri bebe

  Četiri bebe rođene su juče, na Veliku Gospojinu, u porodilištu u Pasjanu. Sve su devojčice i sve se osećaju dobro, kao i njihove majke: Adrijana Stanković iz Šilova, Sanja Vasić iz Zebinca, Marija Stojanović iz Gušterice u Dragana Denić iz Straže.

 • Uručeno sanitetsko vozilo KBC-u Priština-Gračanica

  Zamenik direktora Кancelarije za KiM Dušan Кozarev uručio je sanitetsko vozilo Кliničko-bolničkom centru Priština sa privremenim sedištem u Gračanici, a jednu porodicu u Lapljem Selu obradovao ključevima kuće.

 • Summer sky festival - Gru: Živite punim plućima

  U Gračanici je održan prvi Summer sky festival. Na bezanu “Hacijenda”, mladi su uživali uz aktuelnu hip hop i tehno muziku, a zvezda večeri bio je nekada poznati reper, a sada di-džej Dalibor Andonov Gru. Prethodno su održane i Letnje igre.

 • Povratnicima u Brestoviku uključena voda

  Povratničke porodice u Brestoviku dobile su vodu kasno popodne nakon što je vlasnik jedne od lokalnih farmi angažovao majstore da poprave kvar, potvrdila je Slađana Miletić iz Brestovika za Radio Goraždevac.

 • Na Merdaru se čeka oko 6 sati

  Na administrativnim prelazima između Kosova i cenralne Srbije i danas se beleže duža zadržavanja. Na Merdaru se čeka do 6 sati, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kosova.

 • Srpski povratnici u Brestoviku drugi dan bez vode

  Nepoznati počinioci presekli su protekle noći u selu Brestovik kod Peći vodovodnu cev koja napaja donji deo sela u kome živi petnaest povratničkih porodica. Cev je oštećena tako da je brza sanacija nemoguća.

 • Grad Šabac pomaže proizvodnju jagoda u Goraždevcu i Brestoviku

  Porodice koje su počele da se bave proizvodnjom jagoda u Goraždevcu juče su posetili gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i vladika raško-prizrenski Teodosije. Budući jagodari zahvalili su se rukovodstvu Šapca i vladiki Teodosiju na podršci.

 • Donirano 16 novih računara Medicinskoj školi u Gračanici

  Medicinska škola u Gračanici dobila je danas 16 računara koji će služiti za digitalizaciju rada škole, čime će i u Gračanici đaci i nastavnici imati isti kvalitet nastave i usluge elektronske uprave, kao sve druge škole u Srbiji.

 • Gužve na Merdaru, čeka se oko 5 sati

  rema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova Kosova na administrativnim prelazima između Koova i centralne Srbije višečasovnih zadržavanja ima samo na Merdaru.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane