• Gračanica: Stigla oprema za hokej

  Savez za školski sport Srbije je u okviru akcije "Besplatno sport u škole" donirao Savezu za školski sport Priština sa sedištem u Gračanici sportske rekvizite.

 • Sporta dajte deci

  U Osnovnoj školi "Kralj Milutin" u Gračanici održava se opštinsko takmičenje u malom fudbalu. Pobednik turnira na kome učestvuje pet ekipa igraće na okružnom takmičenju.

 • "Železničari" iz Pančeva na Kosovu

  Nakon jučerašnje fudbalske utakmice između lokalnog kluba i FK "Železničar" iz Pančeva (0:3), predsednik Opštine Gračanica Vladeta Kostić razgovarao je sa delegacijom gostiju koja mu je uručila pismo podrške gradonačelnika Pančeva.

 • CAS: Kosovo ostaje član Uefe

  Sud za sportsku arbitražu u Lozani odbacio je žalbu Fudbalskog saveza Srbije na prijem Kosova u Evropsku fudbalsku uniju, što znači da je nacionalni savez Kosova član evropske organizacije.

 • "OSS protiv prijema Kosova u FIVB"

  Prvi potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OSS) Vladimir Grbić rekao je danas na kongresu Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) u Luksemburgu da je OSS protiv prijema Kosova u Svetsku odbojkašku federaciju (FIVB).

 • FIFA kaznila Fudbalski savez Kosova

  Zbog rasističkih povika i bacanja pirotehničkih sredstava na teren tokom utakmice Kosovo-Hrvatska u Skadru, Međunarodna federacija fudbalskih asocijacija (FIFA) je odlučila da novčano kazni Fudbalski savez Kosova sa 30.000 švajcarskih franaka.

 • U Lozani o članstvu Kosova u UEFA

  Fudbalski savez Srbije podneo je tužbu pred Sportskim sudom u Lozani na odluku sa Kongresa UEFA koji je održan u maju u Budimpešti, da u punopravno članstvo primi i Kosovo.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane