• Policija: Tragamo za još jednim osumnjičenim

  Kosovska policija je poslala saopštenje medijima u kome se navodi da su nakon višemesečne istrage u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, jutros rano, u Severnoj Mitrovici uhapšene tri osobe za koje se sumnja da su umešane u delo „teškog ubistva“.

 • KFOR: Nije bilo vojne, samo policijska akcija

  Iz štaba KFOR-a medijima je dostavljeno zvanično saopštenje u vezi sa jutrošnjim događajima u severnom delu Kosovske Mitrovice u kome se navodi da je "rano jutros Kosovska policija sprovela policijsku operaciju, nakon izdavanja naloga za hapšenje od strane Prištinskog suda u vezi sa istragom ubistva Olivera Ivanovića".

 • Ambasada SAD: Sa odbijanjem Kosova u Interpol svi gubimo

  Ambasada SAD u Prištini saopštila je da je većina zemalja podržala zahtev Kosova za članstvo u Interpolu, "uprkos kampanji koju je vodila Srbija, i vršila pritisak na zemlje da se suprotstave kandidaturi Kosova".

 • Predavanje o pčelarstvu

  Udruženje pčelara Nukleus u saradnji sa odeljenjem za poljoprivredu opštine Gračanica će u nedelju 18. novembra u 13 sati u Domu kulture u Gračanici organizovati stručno predavanje na temu priprema pčela za zimovanje.

 • "BG i PR su se zalagali za sveobuhvatni sporazum"

  Šef Unmika Zahir Tanin rekao je tokom njegovog tromesečnog obraćanja Savetu bezbednosti UN-a u Njujorku da su se u proteklom periodu Beograd i Priština zalagali za sveobuhvatni dogovor, uključujući razmenu teritorija.

 • Jevtić i Štrahe: Probleme na Kosovu rešavati dijalogom

  Potpredsednik kosovske Vlade i ministar za zajednice i povratak u ostavci Dalibor Jevtić sastao se u Beču sa vicekancelarom Austrije Hajncom Kristijanom Štraheom. Oni su se složili da sve probleme koji opterećuju dva naroda na Kosovu, srpski i albanski, treba rešavati isključivo dijalogom.

 • Poziv građanima na sastanak sa predstavnicima opštine

  Opština Gračanica uz pomoć USAID projekta Lokalno efikasno upravljanje (LEGO), organizuje zajednički javni sastanak nevećinskih i većinskih zajednica u opštini, kako bi raspravljali o nivou angažovanosti građana i njihovom učešću u procesu donošenja odluka.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane