• Studenti odgovorili nemačkom ambasadoru

  Studenti Prištinskog univerziteta sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici odgovorili su na jučerašnju objavu nemačkog ambasadora u Prištini Kristiana Helta. Oni su poručili da nisu nameravali da uvrede SR Nemačku, ali da im je namera bila da ukažu na moguću humanitarnu katastrofu.

 • Đurić: Hodžaju je mir glavni neprijatelj

  "Enver Hodžaj razotkrio je prave namere velikoalbanskih kriminalaca iz Prištine saopštivši da je njihov cilj uniženje Srbije i stvaranje neprijateljske antisrpske koalicije u regionu", saopštio je Marko Đurić.

 • Kozarev: Demokratskim sredstvima do pobede

  “Srpski narod na КiM je rešen da se mirnim i demokratskim sredstvima do pobede bori za zaštitu svojih elementarnih prava i interesa”, rekao je Dušan Kozarev tokom sastanka sa predsednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović.

 • "Bela kuća podržava postizanje sveobuhvatnog sporazuma"

  "Bela kuća i administracija Donalda Trampa snažno podržavaju postizanje sveobuhvatnog sporazuma između Kosova i Srbije", rekao je savetnik predsednika SAD-a za nacionalnu bezbednost Džon Bolton tokom sastanka sa Hašimom Tačijem, a saopštio je kabinet kosovskog predsednika.

 • "Da napuste vladu i vrate poslaničke mandate"

  Podnošenje ostavki gradonačelnika srpskih opština na severu Kosova i njihova odluka o prekidu institucionalnih veza sa Prištinom, "mogu da imaju smisla samo ukoliko Vlada Srbije predloži i Narodna skupština usvoji zaključak da je proces pregovora sa Prištinom u Briselu propao, Srpska lista napusti vladu Kosova, poslanici vrate mandate i raspišu se lokalni izbori na KiM po zakonima Srbije", navodi DSS.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane