• Srećna Nova godina!

  Radio televizija Kim želi srećnu i uspešnu Novu godinu svim gledaocima, slušaocima i posetiocima sajta.

 • Gračanica: Nova godina u lokalima i porodičnoj atmosferi

  Meštani opštine Gračanica dočekali su 2019. godinu u lokalnim restoranima i kafićima uz muziku i pesmu, ali je i ove godine bilo više onih koji su Novu dočekali kod svojih kuća, u porodičnoj prazničnoj atmosferi.

 • Gorska služba spasila nemačkog turistu na Brezovici

  Nemački turista Patrik Vaišelbaumer, koji je sinoć u večernjim časovima zbog lošeg vremena i guste magle bio zarobljen na najvišem vrhu u ski centru Brezovica, Piribregu, na visini od 2.542 spašen je nakon akcije gorske službe za spasavanje. U akciji spasavanja učestvovalo desetak ljudi.

 • Novogodišnje čestitke

  Institucije i političke organizacije čestitale su građanima nastupajuću 2019. godinu.

 • "Da nam naredna godina bude bolja od ove"

  Poslednji dan u ovoj godini, meštani Gračanice žure da završe preostale poslove. Restorani spremni za doček Nove godine, u prodavnicama i frizerskim salonima gužva.

 • UNS traži kosovski dodatak za sve novinare

  Udruženje novinara Srbije (UNS) pozdravlja najavu predsednika Aleksandra Vučića da „kosovski dodatak“ dobijaju i novinari televizije Most, ali traži da ovo pravo pripadne svim novinarima i medijskim radnicima srpskih medija na Kosovu i Metohiji.

 • Gujon: Srbi sa KiM mogu da računaju na našu bratsku podršku

  Prvi čovek humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosov" Arno Gujon rekao je za RTS da se nada da će mu biti ukunuta zabrana ulaska na KiM. "Prištini smeta što omogućavamo ljudima na KiM da ostanu na svom ognjištu", rekao je Gujon.

 • Štrpce: Meštani protiv investitora

  Meštani Štrpca dve nedelje unazad, mirnim protestima, pokušavaju da zaustave izgradnju mini hidrocentrale u mestu Obe reke, kojom bi bile ugožene reka Kaluđerka i Bolovanka, a time i izvor pijaće vode. Iako su zahtevi meštana u skladu sa Zakonom o vodama Kosova, investitor je nastavio radove.

 • Stigao kamion sa hranom u Gračanicu i Novo Brdo

  Kamion humanitarne pomoći sa hranom, koji je poslala humanitarna organizacija "28. jun" stigao je u Gračanicu i Novo Brdo. Brod sa medicinskom humanitarnom pomoći vrednom 700.000 dolara, poslat od strane ove organizacije stiže u Solun 2. januara, odakle će krenuti ka Kosovu.

 • Za novogodišnju dekoraciju Gračanice i proslavu izdvojeno 35 000 evra

  Za razliku od prethodnih, Gračanica je ove godine pred novogodišnje praznike ukrašena sa ukusom. Za rasvetu, ukrase, jelku postavljenu u centru ali i organizaciju dočeka pravoslavne Nove godine, opština je iz budžetske kase dala 35. 000 evra, a tim novcem raspolažu dve nevladine organizacije.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane