• Smrt i priključenije ili – ko se seća Olivera još?

  "U trenutku dok budete čitali ovaj tekst biće tačno tri nedelje od brutalnog ubistva Olivera Ivanovića, koje potreslo i šokiralo Srbiju. Mnogima se tada, s pravom, učinilo kako nakon toga u Srbiji više ništa neće i ne može biti isto – a danas, jedva dvadesetak dana kasnije, izgleda kao da je je taj gnusni zločin već prekrio ruzmarin i šaš ciljanog zaborava", napisao je u kolumni za Novu srpsku političku misao Đorđe Vukadinović.

 • "Kosovo je za Srbiju izgubljeno"

  Martin Hajperc, koji je na Kosovu organizovao privredno i finansijsko odeljenje Međunarodne civilne kancelarije, kaže da je Kosovo za Srbiju izgubljeno.

 • Novosti: Kosovo u EU samo kao region Srbije

  Madrid ne popušta u svom stavu da se Kosovu blokiraju evrintegracije, pišu Novosti i navode da će Španija pristati na Kosovo u EU, ali samo kao region Srbije.

 • Hoti: Dinamično radimo na prikupljanju dokaza o ubistvu

  O istrazi ubistva predsednika Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića za sada zvanično se zna samo da Radna grupa koju formira Vlada Kosova, uz odobrenje javnog tužioca Kosova "dinamično radi na prikupljanju dokaza".

 • Cipele Olivera Ivanovića

  "Građani u Kosovskoj Mitrovici već su pretvorili njegovu smrt u urbanu legendu. Priča kaže da ga nisu usmrtili kuršumi kojima je pogođen dok je bio okrenut leđima, nego je fatalan bio onaj metak koji ga udario sa strane. Pokušao je da se okrene i da vidi lice zločincima", napisao je za Politiku Živojin Rakočević.

 • Ubistvo Ivanovića i otužna slika političke Srbije

  "Gotovo niko u danu ubistva Olivera Ivanovića nije pokazao neophodnu dozu korektnosti koja bi bila primerena trenutku – ni vlast ni opozicija", smatra dugogodišnji novinar Politike Boško Jakšić.

 • "Zakon o vojsci Kosova do aprila"

  Nacrt zakona o Oružanim snagama Kosova biće podnet kosovskoj vladi najkasnije do aprila, izjavio je za prištinski dnevnik Zeri ministra Bezbednosnih snaga Kosova Rustem Beriša.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane