• Haradinajev advokat: Srbija nema dokaza

  Advokat Ramuša Haradinaja Arijan Koci uoči saopštavanja odluke o njegovom izručenju kaže da veruje da Srbija ne može da obezbedi “nove dokaze”.

 • Sabit Geci pušten na lečenje

  Članu takozvane Dreničke grupe, Sabitu Geciju, koji izdržava petnaestogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva pritvorenika u logorima Kukeš i Cakan na severu Albanije, tokom rata na Kosovu i Metohiji kazna je suspendovana na tri meseca.

 • Dačić: Nadam se da će bar neki svedok preživeti

  Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da Srbija ne može da pretpostavi kakva će biti odluka francuskog suda po pitanju izručenja osumnjičenog za ratne zločine Ramuša Haradinaja.

 • Uhapšen Srbin, osumnjičen za ratni zločin

  Kosovska policija uhapsila je Dragana Stojanovića (53) iz sela Pančelo, u opštini Ranilug, zbog sumnje da je počinio ratni zloči na Kosovu, javila je danas RTV Puls iz Šilova.

 • "Uhapšen greškom"

  Dragan Stojanović iz Pančela u opštini Ranilug koga je kosovska policija uhapsila juče u svojoj kući zbog navodnih ratnih zločina, pušten je danas popodne iz pritvora u Južnoj Mitrovici, javlja "RTV Puls".

 • "Bota sot" objavio spisak članova tajne službe DPK

  Prištinski list "Bota sot" objavio je spisak pripadnika tajne službe zvane "Šik", koju je nakon rata na Kosovu kontrolisala vladajuća DPK, a koji će, očekuje se, poslužiti kao konkretan dokaz Specijalnom sudu za procesuiranje članova OVK koji su počinili ratne zločine tokom i posle rata na Kosovu

 • Da li će se Ivanović braniti sa slobode?

  U Kosovskoj Mitrovici danas će biti razmatran zahtev odbrane da Oliver Ivanović bude oslobođen pritvora, posle odluke Apelacionog suda o ponavljanju sudskog procesa.

 • K. Božović: Nema dokaza protiv Ivanovića

  Potpredsednica građanske inicijative SDP Ksenija Božović kazala je da su potvrđene tvrdnje ove inicijative da nema dokaza protiv njihovog lidera Olivera Ivanovića.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane