• Promocija knjige M. Latinovića i pozorišna predstava

  U Domu kulture u Gračanici će danas 19 sati, biti održana promocija knjige Miloša Latinovića "Četiri ludila" koju će pratiti izvođenje pozorišne predstave "Tri lica samoće" urađene u koprodukciji Bitef teatra iz Beograda i Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada u režiji Filipa Markovinovića.

 • "Dve novogodišnje jelke" kao poklon deci na KiM

  Dečija predstava “Dve novogodišnje jelke”, po tekstu i u režiji Radmile Knežević, a u izvođenju glumaca NPP, će tokom sledeće nedelje biti odigrana za mališane Donje Gušterice, Lepine, Šilova, Štrpca i Velike Hoče. "Zadovoljstvo je i čast igrati za decu na KiM", poručuju rediteljka Radmila Knežević i glumci.

 • ’’Treći rajh’’: Strah i beda novog doba

  U prepunoj sali gračaničkog Doma kulture glumci Narodnog pozorišta Priština premijerno su izveli komad Bertolta Brehta "Strah i beda Trećeg rajha". Publika nije krila oduševljenje tokom i nakon predstave koja je pozdravljana gromoglasnim aplauzom.

 • Gračanica: Premijera velike i važne predstave

  Glumci Narodnog pozorišta iz Prištine večeras će u Domu kulture u Gračanici premijerno izvesti komad Bertolta Brehta "Strah i beda Trećeg rajha", u režiji Slobodana Skerlića. "Kosovo je samo po sebi osetilo besmisao fašizma i zato je važno da se ovaj komad igra ovde", kazao je glumac Nebojša Đorđević.

 • Strah i beda Trećeg rajha premijerno u Gračanici

  Komad Bertolta Brehta “Strah i beda Trećeg rajha” u izvođenju glumaca Narodnog pozorišta Priština biće premijerno prikazan u sredu 6. decembra u 20 sati na sceni ovog pozorišta u Domu kulture u Gračanici.

 • Jesen u Prizrenu na platnu

  U manastiru Sv. Arhangela u Prizrenu održava se likovna kolonija “Jesen u Prizrenu“. Slikari koji u njoj učestvuju kažu da im znamenitosti Dušanovog grada daju dodatnu inspiraciju za rad kakvu retko imaju.

 • Šilovo: Otkazan balet

  Baletska predstava „Jedan dan“ ,Narodnog baleta Kosova, koja je trebalo da se održi večeras u Domu kulture u Šilovu je otkazana, saopštio je Kulturno prosvetni centar „Božidar Mitrović – Šandor“.

 • “Jedan dan” baleta u Šilovu

  Baletska predstava „Jedan dan“ u izvođenju plesača Narodnog baleta Kosova, održaće se sutra od 18 časova u Velikoj sali Kulturno prosvetnog centra „Božidar Mitrović – Šandor“ u Šilovu. Pokrovitelj je Unmik.

 • Počeo šesti "Grafest"

  Šesti po redu Međunarodni festival dokumentarnog filma i televizijskih formi "Grafest" počeo je večeras u Gračanici.

 • Govorne i druge mane mnoštva i manjine

  Na 23. Festivalu autorskog filma (FAF) koji se održava u Beogradu, u glavnom programu, prošlog četvrtka premijerno je prikazano dokumentarno-igrano ostvarenje Gorana Markovića "Mnoštvo i manjine".

 • Večeras počinje “Grafest”

  Šesti Međunarodni festival dokumentarnog filma i televizijskih formi “Grafest” počinje večeras u Domu kulture „Gračanica“. Otvaranje festvala je u 19 sati.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane