• ’’Kontinuum’’ u Akvarijusu

  Izložba digitalnih portreta "Kontinuum" studenata Fakulteta umetnosti u Kosovskoj Mitrovici Aleksandra Glibetića, Davida Pavlovića i Aleksandra Zdravkovića biće otvorena u PKC "Akvarijus" u četvrtak, 12. decembra 2019. godine u 20 časova.

 • “Peter Handke istinski genije”

  U čast nobelovca Petera Handkea u Gračanici je danas održana svečana akademija. “Handke poseduje moć istinskog genija”, rekao je književnik Živojin Rakočević.

 • Reperi sa Kosova večeras u Kombank dvorani

  Reper iz Kosovskog Pomoravlja Milan Janković Čorba nakon niza uspešnih spotova i novih pesama, održaće večeras samostalni koncert pod nazivom „Tvrdi zvuk sa Kosova“ u Kombank dvorani u Beogradu. Pre Čorbe, svoj nastup će imati i reper iz Osojana – Danilo Đurić “Londan”.

 • Izložba „Pisma Hilde Dajč“ u Gračanici

  Izložba „Pisma Hilde Dajč“ jednog od najznačajnijih strip autora kod nas Aleksandra Zografa biće otvorena u četvrtak u Galeriji Doma kulture „Gračanica“ u 19 časova.

 • Večeras počinje “Grafest”

  U Gračanici večeras počinje osmi po redu Međunarodni festival dokumentarnog filma i televizijskih formi "Grafest" koji će trajati do 29. novembra.

 • Gračanica: Počeo osmi "Grafest"

  Osmi međunarodni festival dokumentarnog filma i televizijskih formi „Grafest“ otvoren je večeras u Gračanici. "Osećam kako je ideja da ovo mesto podstakne razvoj mišljenja o dokumentarnom filmu, sada stiglo do trenutka kada uspeva da razvije do pune mere potencijal onoga što je dokumentaristički rad mladih i iskusnih autora", kazao je Zoran Popović.

 • “Venac” obeležava 55 godina od osnivanja

  Ansambl narodnih igara i pesama „VENAC“ iz Prištine sa privremenim sedištem u Gračanici obeležiće večeras 55 godina od osnivanja. Na velikoj sceni Doma kulture, sa početkom od 20 časova, biće predstavljen program „Teško svuda svome bez svojega“.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane