Uhapšen pripadnik KBS zbog zlostavljanja maloletnice

Pripadnik Kosovskih bezbednosnih snaga uhapšen je pod sumnjom da je seksualno zlostavljao devojčicu od 15 godina.

Podeli ovaj članak sa:
  • Ilustracija (Foto scc.ucbs.edu)

Osnovno tužilaštvo u Gnjilanu je navelo je da je osumnjičenom M.S. određen pritvor do 48 časova zbog sumnje da je seksualno zlostavljao osobu mlađu od 16 godina.

"Postoji sumnja da je 7. februara 2019. godine, u selu Mogila, opština Vitina, osumnjičeni M.S, pripadnik KBS-a, seksualno zlostavljao maloletnicu uzrasta 15 godina, kojoj je prouzrokovao i telesne povrede, i koja se trenutno nalazi u regionalnoj bolnici u Gnjilanu, na medicinskom tretmanu", navedeno je u saopštenju tužilaštva, a preneo je Kossev.

Tužilaštvo će u zakonskom roku protiv osumnjičenog podneti zahtev za određivanje pritvora nadležnom sudu u Gnjilanu.

To nije jedini slučaj koji je nedavno prijavljen za seksualno uznemiravanje. Šesnaestogodišnjakinju iz opštine Glogovac seksualno zlostavljao je njen nastavnik, a zatim i istražni policajac kada je prijavila slučaj Policiji Kosova.

Učenica iz Glogovca otišla je u policiju da prijavi svog profesora, a d umesto da dobije pomoć pronašla je policajca "porobljivača".

Tri dana nakon objavljivanja tog slučaja, uhapšeni su istražni policajac, učitelj i ginekolog, a građani su protestovali Prištini i Glogovcu. Danas je Skupština Kosova vanredno zasedala tim povodom.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane