Ansambl Venac i privrednici pomažu Draganu Tripkoviću

Ansambl Venac sa svojim omladinskim ansamblom i dečijim ansamblima organizuje humanitarni Svetosavski koncert večeras u 19 časova u Domu kulture Gračanica. Takođe, desetak privrednika će izložiti štandove u Domu i prodavati svoje proizvode kako bi pomogli Draganu Tripkoviću.

Podeli ovaj članak sa:
  • Ansambl Venac (Foto Kim arhiva)

Na Svetosavskom humanitarnom koncertu učestvovaće i gosti, Кulturno-umetnička društva sa centralnog Кosova.

“Sav prihod od koncerta namenjen je Draganu Tripkoviću iz Plemetine za transplantaciju bubrega”, navode iz Ansambla Venac.

Prošle nedelje je organizator koncerta Ansambl Venac uz tehničku podršku Privremenog organa grada Prištine i Doma kulture Gračanica organizovao prodaju "humanitarnih karata" na terenu, kako bi se što više novca prikupilo za lečenje Dragana Tripkovića.

Privrednici u Gračanici pomažu Draganu Tripkoviću

Humanitarna akcija pod nazivom "Kupi proizvod - pomogni Draganu Tripkoviću", biće organizovana danas u holu Doma kulture u Gračanici.

Akcija ja zamišljena tako što će desetak privrednika izložiti na štandovima i prodavati svoje proizvode, a sav prihod od prodaje biće uplaćen na račun Dragana Tripkovića iz Plemetine, kome je hitno potrebno 65.000 evra za transplantaciju bubrega.

Štandovi će biti postavljeni od 18h do 21h.

Organizator akcije je Regionalna Razvojna Agencija Kosova i Metohije.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane