Policija apeluje na učesnike u saobraćaju da budu pažljiviji

Iz Kosovske policije apeluju na vozače i druge učesnike u saobraćaju da budu pažljiviji zbog stanja na putevima posle obilnijih snežnih padavina.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija (Foto arhiva Kim)

Кosovska policija zahteva od svih učesnika u saobraćaju, a posebno vozača, da poštuju saobraćajne znakove i da prilagode vožnju atmosferskim uslovima, naglašavajući da padavine utiču i na smanjenju vidljivost na putevima.

U suprotnom će, kako se navodi u saopštenju, Кosovska policija preduzeti kaznene mere protiv svih prestupnika, sa isključivim ciljem podizanja nivoa bezbednosti u saobraćaju, sprečavanja nesreća, a posebno onih sa fatalnim posledicama.

Na vozače se posebno apeluje da poštuju zakonske odredbe iz oblasti saobraćaja u zimskim uslovima, te da obavezno poseduju zimsku opremu i prilagode vožnju prilikama na putevima.

Takođe je naglašeno da će biti pojačano prisustvo saobraćajne policije na putevima.

Ostale vesti

 • Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Pre četrnaest meseci u Kosovskoj Mitrovici ubijen je lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović,njegove ubice su još na slobodi. Iz Ivanovićeve partije SDP podsećaju na obavezu rasvetljavanja njegovog ubistva.

 • Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Povodom petnaest godina od Pogroma 17. marta 2004. u Gračanici će se održati niz programa posvećenih jednom od najvećih stradanja naroda, kulture i nasleđa. Događaj je sećanje na te događaje, ali i kreativni stvaralački odgovor umetnika koji svojim likovnim radovima obnavljaju uništeno kulturno blago.

 • Srpska lista: Petrović poslušnik albanskih partija

  Srpska lista: Petrović poslušnik albanskih partija

  Povodom pisma koje je predsednik SLS-a Slobodan Petrović uputio predsedniku (Srbije Aleksandru) Vučiću, oglasila se "podrobnijom analizom" Srpska lista navodeći, između ostalog, da je "njegova stranka plod prirodnog bluda zapadnih ambasada i Hašima Tačija".

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane