Raimonda Reci, prva žena iz OVK pozvana u Hag

Među pozvanima da se pojavi pred Specijalnim sudom za ratne zločine bivše OVK, nalazi se i Raimonda Reci, koja je bila pripadnica te organizacije.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija(Foto Telegrafi)

Raimonda Reci je prva žena među pripadnicima OVK, koja će se pojaviti u Hagu, sedištu Specijalnog suda i Specijalnog tužilaštva.

Ona je poziv iz Haga obelodanila na svojoj Fejsbuk stranici, dodajući da u pozivu piše da treba da bude saslušana u svojstvu svedoka.

"Od početka decembra, moje ime je takođe priloženo listi pozvanih u Specijalnom sudu u Hagu", navela je Recijeva i ironično dodala "da je velika čast biti jedina žena koju je pozvao ovaj Sud".

Iz Haga su, od sredine decembra do sada, pozive dobili nekadašnji komandanti više operativnih zona OVK.

Među njima su Rustem Mustafa, Sami Ljuštaku, Sokolj Dobruna, Nazif Mehmeti, Remzi Šalja, Safet Silja, Sulejman Seljimi.

Ostale vesti

 • "Rat i protiv ubijenog Olivera se nastavlja"

  “Protiv Olivera i Građanske inicijative SDP se vodio se rat i bojim se da se rat nastavlja i protiv ubijenog Olivera Ivanovića. Blag sam bio. Rat se nastavlja”, rekao je u emisiji “Dogovor!? brat ubijenog srpskog političara, Miroslav Ivanović.

 • Oliverova godina

  Oliverova godina

  Njegova smrt postala je mera poniženja i stida, jer nema nikakvih naznaka o tome ko je naručio, organizovao i ispalio šest metaka u jednog od najsposobnijih političara Кosova i Metohije.

 • Godišnji pomen Oliveru Ivanoviću

  Godišnji pomen Oliveru Ivanoviću

  Porodica, prijatelji, stranačke kolege ali i brojni političari okupili su se na godišnjem pomenu Oliveru Ivanoviću na mestu gde je pre godinu dana ubijen s leđa sa šest hitaca.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane