KM: Automobil udario u autobus, dvoje povređenih

Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći na putu Kosovska Mitrovica - Zvečan. Mladić star 25 godina zadobio je teške telesne povrede. Do udesa je došlo kada je automobil pri velikoj brzini udario u autobus.

Podeli ovaj članak sa:

Saobraćajna nesreća dogodila se u 19.30. Mladića starog 25 godina iz slupanog automobila vatrogasci su izvlačili više od 45 minuta.

On je sa teškim telesnim povredama i bez svesti prevezen u Kliničko-bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici gde je zbrinut. Druga osoba je zadobila lakše povrede.

Do udesa je došlo kada je automobil pri velikoj brzini udario u autobus.

Iz kosovske policije apeluju da se vozi oprezno jer na kolovozu ima rastresitog snega i poledice.

Ostale vesti

  • Nove krađe u Novom Brdu

    Nove krađe u Novom Brdu

    Nepoznati počinioci su u noći između subote i nedelje ukrali porodici Novice Savića iz sela Izvor u novobrdskoj opštini kravu i tele. Šteta se procenjuje na oko dve hiljade evra. Istoj familiji, pre pet godina na sličan način ukradene su dve krave muzare, a do sada počinioci nisu pronađeni.

  • U Devet Jugovića kod Prištine tuča i oružje

    U Devet Jugovića kod Prištine tuča i oružje

    Kosovska policija saopštila je kasno sinoć da je juče popodne u selu Devet Jugovića, kojem je sada promenjen naziv u Bardoš, kod Prištine došlo do svađe, a potom i do tuče zmeđu dva Albanca i jednog Srbina. Prema šturim informacijama Kosovske policije, spor je rezultirao „sukobom lica koja su bila naoružana“.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane