Tači i Haradinaj čestitali Božić

Predsednik Kosova Hašim Tači i premijer Ramuš Haradinaj čestitili sue praznik svim građanima Kosova koji slave pravoslavni Božić.

Podeli ovaj članak sa:
  • Ramuš Haradinaj i Hašim Tači (Foto Predsedništvo Kosova)

Haradinaj je istakao i da Božić treba da bude podsticaj za promociju ljudskih vrednosti kao inkarnacija božanskih vrednosti.

"Svim građanima Kosova i međunarodnim predstavnicima, koji služe u raznim misijama u zemlji, a koji slave prema julijanskom kalendaru, čestitke za mnogo godina pravoslavnog Božića. Ovaj praznik je podsticaj za promociju ljudskih vrednosti kao inkarnaciju božanskih", napisao je Haradinaj na fejsbuku.

Istakao je da multiverska realnost na Kosovo treba da posluži kao dodatni napor da gradimo državu koja garantuje više nade, ekonomsko blagostanje i sigurnost za građane Kosova.

"Slavite u miru, sa vašim porodicama u dobroti i blagostanju", poručio je kosovski premijer.

Predsednik Kosova Hašim Tači čestitao je pravoslavnim vernicima Božić i poželeo im više mira i blagostanja u porodicama.

"Svim pravoslavnim vernicima šaljem najbolje čestitke za dan njihovog Božića. Da bude više mira, sreće i blagostanja u njihovim porodicama. Sa srećom ovaj sveti dan", napisao je Tači na Fejsbuku.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane