Ispred Jarinja izgoreo automobil "Vremena"

Automobil kojim se ekipa "Vremena" vraćala iz Kosovske Mitrovice zapalio se i izgoreo pred administrativnim prelazom Jarinje, saopštio je kolegijum tog beogradskog nedeljnika. Očekuju brzu istragu da bi se, kako navode, otklonila svaka sumnja o uzrocima požara.

Podeli ovaj članak sa:
 • Izgoreo automobil (Foto Vreme)

U večernjim časovima 4. januara zapalio se automobil u kome se nalazila tročlana ekipa Vremena i kolega iz frankofonog portala Le Courrier des Balkans, saopštio je kolegijum Vremena.

Kola su buknula iznenada, a sve četvoro kolega bezbedno je napustilo vozilo. Automobil je potpuno uništen, navodi se u saopštenju.

Ekipa Vremena boravila je u Kosovskoj Mitrovici zbog intervjua sa Tatjanom Lazarević, urednicom portala KosSev.

Prethodnog dana, dodaje se, kola su bila parkirana na hotelskom parkingu.

Kad je vatra izbila, intervenisali su vatrogasci, policija iz Leposavića uzela je izjave članova ekipe, a obavljen je i preliminarni uviđaj.

Ostale vesti

 • Nove krađe u Novom Brdu

  Nove krađe u Novom Brdu

  Nepoznati počinioci su u noći između subote i nedelje ukrali porodici Novice Savića iz sela Izvor u novobrdskoj opštini kravu i tele. Šteta se procenjuje na oko dve hiljade evra. Istoj familiji, pre pet godina na sličan način ukradene su dve krave muzare, a do sada počinioci nisu pronađeni.

 • U Devet Jugovića kod Prištine tuča i oružje

  U Devet Jugovića kod Prištine tuča i oružje

  Kosovska policija saopštila je kasno sinoć da je juče popodne u selu Devet Jugovića, kojem je sada promenjen naziv u Bardoš, kod Prištine došlo do svađe, a potom i do tuče zmeđu dva Albanca i jednog Srbina. Prema šturim informacijama Kosovske policije, spor je rezultirao „sukobom lica koja su bila naoružana“.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane