Rakić i D`Adario o situaciji na Kosovu

Predsednik Srpske liste Goran Rakić sastao se danas sa komandantom КFOR-a generalom majorem Lorencom D’Adariom.

Podeli ovaj članak sa:
 • Sa sastanka (Foto SL)

Kako se navodi u sapštenju Srpske liste, oni su razgovarali o bezbednosnoj sitaciji na Kosovu, sa posebnim akcentom na opštine na severu i sredine u kojima živi srpsko stanovništvo.

Predsednik Rakić i komandant D’Adario saglasili su se da se mora sačuvati mir i bezbedno okruženje za sve građane, zaključuje se u saopštenju.

Ostale vesti

 • Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Pre četrnaest meseci u Kosovskoj Mitrovici ubijen je lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović,njegove ubice su još na slobodi. Iz Ivanovićeve partije SDP podsećaju na obavezu rasvetljavanja njegovog ubistva.

 • Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Povodom petnaest godina od Pogroma 17. marta 2004. u Gračanici će se održati niz programa posvećenih jednom od najvećih stradanja naroda, kulture i nasleđa. Događaj je sećanje na te događaje, ali i kreativni stvaralački odgovor umetnika koji svojim likovnim radovima obnavljaju uništeno kulturno blago.

 • Srpska lista: Petrović poslušnik albanskih partija

  Srpska lista: Petrović poslušnik albanskih partija

  Povodom pisma koje je predsednik SLS-a Slobodan Petrović uputio predsedniku (Srbije Aleksandru) Vučiću, oglasila se "podrobnijom analizom" Srpska lista navodeći, između ostalog, da je "njegova stranka plod prirodnog bluda zapadnih ambasada i Hašima Tačija".

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane