“Brnabić obavestila Edija Ramu o merama Prištine”

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić obavestila je čitavu svetsku političku javnost i Edija Ramu, o “protivpravnim i anticivilizacijskim merama Prištine”, navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ana Brnabić (Foto Beta)

“Razumljivo je što albanska politička elita na Кosovu i Metohiji u panici i sa strahom i nervozom reaguje na pravednu diplomatsku borbu Srbije”, stoji u saopštenju.

Kancelarija za KiM objašnjava da je Ramuša Haradinaja uznemirilo to što su “sve vlade sveta danas suočene sa nesalomivim argumentima o nasilničkoj prirodi režima u Prištini”.

U saopštenju se dodaje da “Haradinaj, koji jedino i ume da govori jezikom nasilja, ne razume da njegovi izbacivački maniri i kodeksi ponašanja u civilizovanom svetu nisu poželjni i da nisu deo mirnodopskog političkog instrumentarijuma”.

Iz Kancelarije za KiM napominju da će Srbija, premijerka Ana Brnabić i svi članovi vlade nastaviti da se “dostupnim civilizovanim i demokratskim sredstvima bore protiv njihovog nazadnog poimanja politike”.

Ostale vesti

 • Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Pre četrnaest meseci u Kosovskoj Mitrovici ubijen je lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović,njegove ubice su još na slobodi. Iz Ivanovićeve partije SDP podsećaju na obavezu rasvetljavanja njegovog ubistva.

 • Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Povodom petnaest godina od Pogroma 17. marta 2004. u Gračanici će se održati niz programa posvećenih jednom od najvećih stradanja naroda, kulture i nasleđa. Događaj je sećanje na te događaje, ali i kreativni stvaralački odgovor umetnika koji svojim likovnim radovima obnavljaju uništeno kulturno blago.

 • Srpska lista: Petrović poslušnik albanskih partija

  Srpska lista: Petrović poslušnik albanskih partija

  Povodom pisma koje je predsednik SLS-a Slobodan Petrović uputio predsedniku (Srbije Aleksandru) Vučiću, oglasila se "podrobnijom analizom" Srpska lista navodeći, između ostalog, da je "njegova stranka plod prirodnog bluda zapadnih ambasada i Hašima Tačija".

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane