Savićević: Težak meč, imamo srpsku, crnogorsku i albansku stranu

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević rekao je da ih očekuje veliki izazov u organizovanju meča s Kosovom u kvalifikacijama za EURO2020.

Podeli ovaj članak sa:
  • Dejan Savićević (Foto rossoneriblog.com)
  • (Foto printskrin)

Na žrebu u Dablinu odlučeno je da Crna Gora bude u grupi sa Kosovom i Savićević kaže da će organizacija biti teža nego za meč sa Srbijom.

"Nama kao Savezu biće jako teško da organizujemo tu utakmicu. S te administrativne strane je grupa dosta zahtevna. Mislim da je naša policija protiv Srbije pokazala da zna da organizuje neki veliki događaj, tako da računam da će i ovu utakmicu protiv Kosova odraditi kako treba. Ona je i teža nego meč sa Srbijom, jer ćemo sada imati tri strane: srpsku, crnogorsku i albansku", rekao je Savićević za Telegraf.

U grupi se još nalaze Engleska, Češka i Bugarska, a predsednik Fudbalskog saveza Kosova izjavio je da njegova ekipa jedna od dve najbolje u ovoj grupi.

"To je njegovo mišljenje. Lično mislim da je malo preterana izjava, ali oni su sada u toj euforiji posle pobeda u okviru Lige nacija. Šta ja znam, to su sve neke predigre. Verovatno je hteo i da motiviše igrače, ali pitanje je šta će sve biti na terenu. Teren će pokazati sve", istakao je Savićević.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo kreću u martu naredne godine, a prvi meč Crne Gore i Kosova na programu je 07. juna i igra se u Podgorici.

Crna Gora će gostovati Kosovu 14. oktobra 2019. godine.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane