Vulin: Ne pretite Srbiji

Ministar odbrane Aleksandar Vulin očekuje da se vlade koje je Enver Hodžaj označio kao "saveznike u borbi protiv Srbije" oglase i kažu da li je Hodžajev stav i njihov i da objasne svojim građanima, kako je kazao, zbog koga će ih gurnuti u sukobe i krv.

Podeli ovaj članak sa:
 • Aleksandar Vulin (Foto večernji.hr)

"Hodžajeva izjava je nastavak izjave Grabar Kitarović da su Hrvati i Albanci braća po oružju, severnomakedonskog ispunjavanja svakog Albanskog ultimatuma i politike Crne Gore da su Srbi okupatori, a Kosovo država", rekao je Aleksandar Vulin komentarišući nameru kosovskog vicepremijera Envera Hodžaja da sa zemljama u regionu napravi "pakt protiv Srbije".

Vulin je istakao i da Srbija ne preti i ne pravi saveze ni protiv jedne nacije, ali nikome ne savetuje da svoju politiku usmerava protiv nje.

"Srbija može i ume da se odbrani", poručio je Vulin, navodi se u saopštenju.

Ostale vesti

 • Vučić putuje u Njujork

  Vučić putuje u Njujork

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće na 74. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, u čijem centru pažnje biti klimatske promene, a na agendi srpskog predsednika to će biti izgledi za rešavanje kosovskog pitanja.

 • Trgovinski deficit Kosova tri milijarde evra

  Trgovinski deficit Kosova tri milijarde evra

  Kosovo ima trgovinski deficit od tri milijarde evra što je posledica neusaglašavanja odnosa između vrednosti uvoza i izvoza i kao takav, kako navode stručnjaci, utiče na ekonomski razvoj.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane