Policija zaplenila 32 kilograma marihuane u Gračanici

Jedinica Kosovske policije za suzbijanje narkotika zaplenila je u Gračanici više od 30 kilograma marihuane i ujedno privela jednu osobu.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija (Foto arhiva Kim)

Policija je osumnjičenu osobu za neovlašćeno pribavljanje, posedovanje i prodaju narkotičkih supstanci privela na putu Gračanica-Gnjilane, u selu Kišnica.

U gepeku automobila privedenog A.H. pronašla je 5 džaka sa marihuanom podeljenom u 30 pakovanja, u ukupnoj težini od 32.3 kg.

Nakon konsultacije sa tužiocem, na osnovu sudskog naloga, pretražena je i kuća osumnjičenog A.H. u Merdaru, gde su pronađene tri plastične kese sa 3.2 grama marihuane i jedna sa 53.7 grama semena kanabisa.

Osumnjičenom licu određen je pritvor, dok će zaplenjena droga služiti kao dokazni materijal tokom sudskog postupka.

Ostale vesti

 • Todosijević osuđen na dve godine zatvora, sledi žalba

  Todosijević osuđen na dve godine zatvora, sledi žalba

  Bivši ministar administracije i lokalne samouprave u Vladi Kosova, Ivan Todosijević, osuđen je danas u Osnovnom sudu u Prištini na 2 godine zatvora zbog „podsticanje na nacionalnu, rasnu, versku mržnju, nemir ili netoleranciju“, potvrdio je za KoSSev advokat, Nebojša Vlajić.

 • Lažna vest o smrti Silvane Arsović

  Lažna vest o smrti Silvane Arsović

  Vest koja se pojavila na albanskom portalu Indeksonline o tome da je sekretarica pokojnog Olivera Ivanovića Silvana Arsović preminula je lažna, potvrdila je za našu televiziju potpredsednica GI SDP Ksenija Božović.

 • „Ubijanjem novinara, ubijena je demokratija“

  „Ubijanjem novinara, ubijena je demokratija“

  U drugom panelu Konferencije o nestalim i ubijenim novinarima na Kosovu govori se o institucionalnoj odgovornosti o rešavanju slučajeva ubijenih i nestalih novinara na Kosovu. „Šokiran sam činjenicom da broj ubijenih novinara na Kosovu nikome ništa ne znači“, kazao je Veran Matić, predsednik Komisije za istrage ubijenih i nestalih novinara u Srbiji.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane