Đurić: Vučić prepreka albanskog cilja

“Uvrede Kadrija Veseljija potvrda je su da je predsednik Vučić jedina prepreka ostvarivanju njihovog cilja - da Srbija ne dobije ništa na Kosovu i Metohiji”, kaže Marko Đurić.

Podeli ovaj članak sa:
 • Marko Đurić i Aleksandar Vučić (Foto Noizz)

Šef Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić je, reagujući na izjavu predsednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija da je Kosovu jedini neprijatelj Aleksandar Vučić, sapštio da napadi na srpskog predsednika pokazuju da se on “jedini istinski i iskreno zalaže za interese Srba na Kosovu i Metohiji i države Srbije”.

Ovim saopštenjem Đurić je iskoristio priliku i da napadne i predstavnike srpske opozicije Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Sašu Jankovića, iako oni u ovom kontekstu nisu pominjani.

“Ne napadaju oni ni Đilasa, ni Jeremića, ni Jankovića zato što znaju da bi sa njima jedino pitanje u razgovorima bilo - gde sam tu ja i kako mogu da se ugradim?”

Naveo je da je “predsednik Vučić glavna meta i jednih i drugih, ali i jedni i drugi su osuđeni na poraz”.

Ostale vesti

 • SL: Raste odbojnost Srba prema Policiji Kosova

  SL: Raste odbojnost Srba prema Policiji Kosova

  "Prebijanje i pritvaranje sedamdesetogodišnjeg Vojislava Todorovića na prelazu Кončulj uznemirio je Srbe na Кosovu i Metohiji, a posebno u Кosovskom Pomoravlju”, saopšteno je iz Srpske Liste.

 • “Nema kompromisa i normalizacije bez istine i pravde”

  “Nema kompromisa i normalizacije bez istine i pravde”

  Sutra se navršava dvadeset godina od ubistva 14 žetelaca u Starom Gracku, kod Lipljana. Iz Кoordinacije srpskih udruženja porodica nestalih, ubijenih i poginulih lica sa prostora bivše Jugoslavije podsećaju da se ’’kompromis i normalizacija odnosa ne mogu graditi bez istine i pravde".

 • Srpska lista: Spremni smo na još jaču borbu za opstanak i ostanak na KIM

  Srpska lista: Spremni smo na još jaču borbu za opstanak i ostanak na KIM

  "Srpska lista i srpski narod na Кosovu i Metohiji apsolutno su svesni pretnji i svih pojačanih pritisaka na Srbe koji će, od strane političkih prvaka kosmetskih Albanaca i njihovih sponzora, uslediti nakon ostavke Ramuša Haradinaja. Spremni smo na još jaču borbu za opstanak i ostanak na svojim vekovnim ognjištima", saopšteno je iz Srpske liste.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane