"Ulica Olivera Ivanovića će biti najlepša"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je supruzi ubijenog Olivera Ivanovića da će ulica koja će nositi njegovo ime biti najlepša u Kosovskoj Mitrovici.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ulica koja će nositi ime Olivera Ivanovića (Foto SDP)

Vučić se zahvalio Mileni Ivanović što prisustvuje današnjem skupu u Kosovskoj Mitrovici.

"Hvala vam što niste naseli ni na kakve provokacije, što niste poklekli kada su vam nudili zlato, svilu i kadife kako bi optužili svoju zemlju", rekao je Vučić dodajući:

"Ulica Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici biće najlepša i o njoj neće odličivati nikakvi forumi, jer su narod i srpska država odlučili". 

Nakon skupa, Aleksandar Vučić se pozdravio sa Milenom Ivanović, a neposredno pre govora na trgu u Mitrovici, njih dvoje su položili cveće kraj spomen ploče ubijenom lideru SDP-a u ulici koja nije dobila Oliverovo ime, uprkos inicijativi političke partije pokojnog Ivanovića i peticiji 1.700 građana.

Ostale vesti

 • "Kurtijevo protivljenje deo mračne prošlosti"

  "Jedino što je ishitreno jesu kritike koje Aljbin Кurti upućuje svemu što nije u skladu sa prošlošću u kojoj i dalje živi", reakcija je Marka Đurića na Kurtijev stav o potpisivanju "mini Šengena".

 • Hoti i Đurić oprečno o

  Hoti i Đurić oprečno o "mini Šengenu"

  Avdulah Hoti, zamenik predsednika Demokratskog saveza Kosova, kaže da balkanski "mini Šengen" nije u kosovskom interesu, jer bi to "onemogućilo reciprocitet sa Beogradom" i omogućilo "dolazak srpskih zvaničnika na kosovsku teritoriju radi sprovođene kampanje protiv Prištine".

 • Kurti o

  Kurti o "mini Šengenu": Ishitren korak

  Vođa pokreta Samoopredeljenje i kandidat za kosovskog premijera Aljbin Kurti ocenio je ishitrenim sastanak Aleksandra Vučića, Edija Rame i Zorana Zaeva u Ohridu prošlog vikenda, istakavši da je zvanična Albanija trebalo da sačeka formiranje nove kosovske vlade, a ne da žuri na sastanke u Novom Sadu i Ohridu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane