Rosu na granici sa Makedonijom

Specijalne jedinice kosovske policije “Rosu” raspoređene su na granici sa Makedonijom nakon informacija da su građani Kosova učestvovali u napadu u Kumanovu.

Podeli ovaj članak sa:
 • 'Rosu', pripadnici specijalne jedinice KP-a (kosovahaber.net)

Jake policijske snage poslate su na granicu sa Makedonijom u nedelju u ponoć, prenela je televizija Kohavižn.

Pripadnici “Rosu” su podeljeni u dve grupe. Nekoliko jedinica stacionirano je u Đeneral Jankoviću, a druge u delu granice na teritoriji opštine Gnjilane.

Odluka da se pošalju jedinice “Rosu” na granicu sa Makedonijom doneta je nakon najnovih događaja u Kumanovu.

Policija Kosova nastaviće da nadgleda prelaze na granici sa Makedonijom, nakon informacija da je u terorističkoj grupi koja se sukobila sa makedonskim policijskim snagama bilo i građana Kosova, prenosi TV Kohavižn.

Ostale vesti

 • Preminuo glumac Vasilj Adžić

  Preminuo glumac Vasilj Adžić

  Glumac i multimedijalni umetnik iz Kosovske Mitrovice, Vasilj Adžić (1976), preminuo je danas od posledica srčanog udara, objavili su njegovi prijatelji i saradnici.

 • Godišnjica nestanka novinara: Nećemo odustati

  Godišnjica nestanka novinara: Nećemo odustati

  Na mestu gde su poslednji put, pre 21 godinu, viđeni novinari Ranko Perenić i Đuro Slavuj okupili su se novinari, članovi Udruženja novinara Srbije i njegovog ogranka na Kosovu, kako bi još jednom podsetili na njihov nestanak.

 • Uhapšeni Srbin i Albanac, protivnici gradnje mini-hidroelektrane

  Uhapšeni Srbin i Albanac, protivnici gradnje mini-hidroelektrane

  Regionalna istražna jedinica Kosovske policije iz Uroševca juče je u selu Donja Bitinja kod Štrpca, izvršila pretres i privela dvojicu muškaraca – Srbina i Albanca, pod sumnjom da su zapalili dva bagera kojima su vršeni radovi na izgradnji mini-hidrocentrale u ovom mestu.

 • Zeka: I Daut Haradinaj pozvan u Specijalni sud

  Zeka: I Daut Haradinaj pozvan u Specijalni sud

  Specijalni sud pozvao je Dauta Haradinaja da da iskaz, rekao je u intervjuu za T7 predsednik Evroatlantske stranke Kosova, poslanik kosovske skupštine, Miljaim Zeka, prenosi Zeri. Potvrdio je i ranije spekulacije da su prethodno ispitani i Kadri Veselji u Ljubljani, a potom i Hašim Tači u Prištini.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane