Privrednici Kosova i Srbije sutra u Gračanici

Privredna komora Srbije i Privredna komora Kosova sutra, prvi put, organizuju poslovne susrete koji će u Gračanici okupiti više od 70 renomiranih privrednika i kompanija.

Podeli ovaj članak sa:
  • Gračanica (Foto arhiva Kim)

Na događaju koji se simbolično održava na Dan Evrope učestvovaće, između ostalih, i predstavnici MK Group, Victoria Group, Asseco See, Imlek, Bambi, Knjaz Miloš, Zlatiborac, kao i kompanije Elkos, Albakos, Devolli Corporation. Privrednici će u Gračanici imati priliku da razgovaraju o unapređenju poslovne saradnje u ovom delu regiona.  

Kako je predviđeno, u plenarnom delu govoriće Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije i Safet Grdžaliju, predsednik Privredne komore Kosova.

Susret privrednika u organizaciji dve komore biće prilika da se razgovara o mogućnostima konkretne saradnje, a učesnici skupa moći će da iznesu i predloge za dalje unapređenje privrednog ambijenta i za rešavanje problema sa kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju.

Privredna komora Srbije i Privredna komora Kosova već dve godine održavaju redovne mesečne sastanke pod pokroviteljstvom Evrokomore.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane