Odblokiran put u mestu Zupče

Saobraćaj na magistralnom putu Ribariće - Priština u mestu Zupče, u opštini Zubin Potok na severu Kosova ponovo je uspostavljen danas oko 11 časova, nakon što je prethodno bio blokiran od strane kosovske policije.

Podeli ovaj članak sa:
  • (Foto Wikimedija)

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić  rekao je za Kontakt Plus da je Specijalna jedinica Kosovske policije “Region-sever” blokirala put do 11 časova nakon čega je saobraćaj ponovo uspostavljen.

“Saobraćaj je bio blokiran u mestu Zupče od 9 do 11 časova. Specijalna jedinica Kosovske policije “Region-sever” pružala je pomoć pripadnicima Pritvornog centra iz Kosovske Mitrovice i  Euleksa”, rekao je Bojić.

Bojić nije mogao da precizira zašto je blokiran put u Zupču istakavši da Kosovska policija samo pruža asistenciju Euleksu koji je na licu mesta.

Pojedini kosovski mediji javili su danas da Kosovska policija, Euleks i istražni organi na Kosovu rekonstruišu ubistvo Zumberija koji je ubijen 26. jula 2011. godine kada je "ROSU" pokušala da zauzme administrativni prelaz Brnjak.

Sudski postupak u vezi sa ubistvom ovog policajca pokrenut je decembra prošle godine u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici gde se sudi dvojici Srba iz Zubinog Potoka koji su osumnjičeni.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane