Uhapšena dva radnika pošte

Dvojica radnika "Pošte Srbije" uhapšena na prelazu Bela Zemlja. Predstavnik Pošte Srbije na Kosovu Ranđel Nojkić kaže da je hapšenje motivisano političkim razlozima.

Podeli ovaj članak sa:
  • Prelaz Bela zemlja (Foto RTV Puls)

Kosovska policija uhapsila je Dragana Martinovića i Ratomira Trajkovića iz sela Ugljare kod Kosova Polja na administrativnom prelazu Bela zemlja na putu Bujanovac - Gnjilane i odredila im zadržavanje od 48 sati.

Martinović i Trajković su radnici "Pošte Srbije", a uhapšeni su zabog prenošenja računa koje su na Kosovu trebalo da podele korisnicima usluga "Telekoma Srbije", TV totala, i poslovnih banaka u Srbiji, izjavio je za RTS direktor radne jedinice Pošte Srbije na Kosovu Ranđel Nojkić.

On je naveo da su službenici "Pošte Srbije" na Kosovu ranije bez problema prolazili na kontrolnom punktu Bela Zemlja, sa istim pošiljkama, ističući da je današnje hapšenje usledilo zbg političkih razloga.

"Kosovska policija želi da hapšenjem službenika "Pošte Srbije" demonstrira mere reciprocitita zbog povremenih blokada u kretanju EULEKS-a na severu Kosova", rekao je  Nojkić.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane