Gračanica: Putevi prohodni, sledi čišćenje prilaza grobljima

Svi putevi na teritoriji Opštine Gračanica su očišćeni i prohodni za saobraćaj. Iz odeljenja javnih službi najavljuju da će sledeće nedelje čistiti prilaze pravoslavnim grobljima. Akcija počela danas u Čaglavici.

Podeli ovaj članak sa:

Direktor javnih službi Opštine Gračanica, Jelena Stojanović, izjavila je KIM radiju da su svi putevi na teritoriji ove opštine prohodni i da nema većih problema.

“Naporno smo radili poslednjih 48 sati da bi danas bili jako ponosni jer su svi putevi na teritoriji opštine prohodni. U pitanju je jak operativni sistem, jaka organizacija i ceo tim koji ima više od 100 članova. Nije bilo lako proći sve ovo”, rekla je Stojanović.Jelena Stojanović je danas sa radnicima obišla Čaglavicu gde je očišćen i prilaz pravoslavnom groblju.

“Radiće se i narednih dana. Trenutno radimo na prioritetnim putnim pravcima i sporednim ulicama gde mašine ne mogu da prođu. Znamo da su i sledeće nedelje Zadušnice i očistićemo i prilaze do groblja kao što smo to danas uradili u Čaglavici”, rekla je Stojanović.


Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane