Bez nuspojava posle srpskih prehrambenih proizvoda

Iako su se pojedini srpski proizvodi našli na meti udruženja potrošača Kosova, sinoć je iz Alternativnog kulturnog centra poslata jasna poruka - uz srpske proizvode, bez ikakve bojazni, može se uživati i dobro se zabaviti.

Podeli ovaj članak sa:
  • Sa zabave u Alternativnom kulturnom centru (Foto KIM)

Događaji od pre nekoliko nedelja o srpskim prehrambenim proizvodima podstakli su mlade iz Centra za mir i toleranciju da budu maštoviti, te su organizovali veče poslastica, napravljenih isključivo od proizvoda iz Srbije.

Bojan Teofilović iz ove nevladine organizacije kazao nam je da je povod za organizovanje ovakve žurke „kampanja koja poslednjih mesec dana traje na Kosovu i Metohiji“.
 
„Ovde ima poslastica koje su napravljene isključivo od srpskih proizvoda tako da je to naš način da se borimo protiv kampanje, jer znamo da je to politička priča. Oni upravo iz političkih razloga žele da zabrane uvoz srpske robe na Kosovu“, naglasio je Teofilović.

Prisutni su se složili sa  ocenom da nije bilo nikakvih loših posledica nakon što su probali poslastice, a Biljana Petrović nam je to i pojasnila.

 „Čula sam da izlaze neke famozne bubuljice, a možda i mogućnost nekog dodatnog ekstremiteta. Međutim ja do sada ništa nisam primetila“, kazala je ona.

„Mi smo se ovde okupili da pokažemo da srpski proizvodi nisu otrovni. Ovde ljudi jedu i super se provode“, kazao je Aleksandar Rakočević.

Ovaj jedinstveni događaj priredile su nevladine organizacije Centar za mir i toleranciju i Herc.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane