Vesti

Pronađeno telo Dragana Denovića iz Žitkovca, kod Zvečana

KPS policija potvrdila je danas da je telo Dragana Denovića iz Žitkovca, kod Zvečana, koje je juče pronađeno u ataru sela Srbovac, takođe u zvečanskoj opštini, poslato sinoć na obdukciju koja će utvrditi uzrok smrti. Regionalni portparol KPS policije, Besim Hoti, izjavio je KIM radiju da je telo Denovića (56) pronađeno juče oko 17 časova nakon što je policija više od nedelju dana tragala za njim. “Policiji je nestanak Denovića prijavljen 03. marta. Policija je juče pronašla njegovo telo na oko jedan metar od obale Ibra, u selu Srbovac, na oko dva kilometra od mesta za koje se sumnja da se Denović utopio. Prema prvim izveštajima Denović je u kasnim večernjim satima 03. marta izašao iz jedne kafane u selu Grabovac i krenuo ka Žitkovcu gde je živeo. Pretpostavlja se da je pao u Ibar sa mosta koji vodi do njegovog sela”, rekao je Hoti. On navodi da je nakon obavljenog uviđaja, po nalogu javnog tužioca, telo poslato na obdukciju na odeljenju sudske medicine u Prištini. Prelimirnarni policijski rezultati ukazuju da na telu Denovića nije bilo vidljivih povreda.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017