Vesti

Uhapšen napadač na Ljubišu Šćepanovića iz sela Žač, kod Osojana

Kosovska policija je saopštila da je uhapšen napadač na Ljubišu Šćepanovića iz sela Žač, kod Osojana u opštini Istok. Portparol KPS-a, Baki Keljani, rekao je KIM radiju da je policija uhapsila mladića starog 26 godina, ali nije precizirao njegov identitet. “Uhapšen je Albanac, star 26 godina iz sela Žač, protiv koga je pokrenut sudski postupak”, rekao je on. Podsetimo Ljubiša Šćepanović (44) iz sela Žač kod Istoka fizički je napadnut sleđa dok je bio na putu za Osojane. Kako je tada rečeno, on je napadnut iz zasede kada je krenuo u susedno selo Osojane po hleb, a napala su ga trojica Albanaca.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017