Vesti

Bernar Kušner novinara Glasa Amerike nazvao ludakom

Posetu Gračanici ministra inostranih poslova Francuske i bivšeg šefa UNMIK-a Bernara Kušnera obeležio je incident sa novinarom Glasa Amerike Budimirom Ničićem, koga je Kušner nazvao ludakom. Na Ničićevo pitanje, kakav je njegov stav u vezi tzv. žute kuće u Albaniji, Kušner se grohotno nasmejao i kazao: “Vi ste dakle bolesni. Vi ste ludi, nemojte govoriti takve gluposti”, kazao je Kušner. Dodao je da ne može da veruje da mu neko postavlja, kako je kazao, takvo nebulozno pitanje. “Šta je to žuta kuća? Zašto žuta? Gospodine, trebate otići na kontrolu kod lekara. Ljudi koji tako nešto pričaju su propalice i ubice”, kazao je Kušner. Kušner je danas obišao novoformiranu opštinu Gračanica i razgovarao sa gradonačelnikom Bojanom Stojanovićem. Nakon toga obišao je manastir Gračanicu i Dom zdravlja, gde je razgovarao sa direktorkom dr Radom Trajković.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017