Vesti

Karte za Exit po promotivnim cenama i na Kosovu i Metohiji

Organizatori EXIT festivala, koji će se ove godine održati od od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, saopštili su danas da se karte i dalje mogu kupiti po prvoj promotivnoj ceni i na Kosovu i Metohiji i to u Prištini, TMM Records u ulici Januza Zejnullahua 40 kao i u Kosovskoj Mitrovici, Holliday Plus u ulici Kneza Milosa 3. Saopšteno je takođe da je cena ulaznice za sva 4 dana 49 evra a da “paket ulaznica” za sva 4 dana, što uključuje prevoz i kamp, košta 74 evra. The Chemical Brothers, Mika i Ryksopp potvrdili su svoj nastup na glavnoj bini Exit festivala. Dance Arena ugostiće brojne zvezde elektronske muzike, svoje nastupe potvrdili su Crookers, Boys Noize, Erol Alkan, Ida Engberg, Ricardo Villalobos, Josh Wink, SebastiAn, Busy P i DJ Mehdi.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017