Vesti

Prvi album grupe Repetitor besplatno na sajtu Exitmusic. tv

Prvi album benda Repetitor pod nazivom „Sve što vidim je prvi put“ objavljen je na sajtu Exitmusic. tv i svim posetiocima ovog sajta biće dostupan za besplatan „download“, javlja organizator ovog festivala. Repetitor će biti četvrto ime Exit online etikete, pored Obojenog programa, E-play, i Marka Nastića, koje omogućava besplatno skidanje albuma, a čija su izdanja do sada skinuta preko 50 000 puta. Repetitor predstavlja jedan od najzanimljivijih novih bendova koji su brzo osvojili publiku svojom energijom i neposrednošću. Bend je osnovan 2005. godine, i čine ga Boris Vlastelica (gitara, glas), Ana-Marija Cupin (bas) i Milena Milutinović (bubnjevi). Njihov prvi singl „Ja“, koji je objavljen na kompilaciji „Jutro će promeniti sve?“, proveo je pet nedelja na prvom mestu liste domaćih singlova Radija B92. Nastupali su u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Skoplju, Banja Luci, Strugi, Novom Sadu.. Repetitor je 2007. godine osvojio Art&Music u Puli, regionalni muzički fetival posvećen nepoznatim mladim bendovima - prvi put glasovima žirija i publike. „Sve što vidim je prvi put“ je njihov debitantski album koji je izdat u oktobru 2008. godine u saradnji sa Digimediom i Odličnim Hrčkom. EXIT label je prva srpska online etiketa, nastala kao odgovor na novi način distribucije muzike, kao i iz potrebe za podrškom i što boljom promocijom kvalitetnih izvođača sa ovih prostora. Online izdavaštvo Exit festivala otvara mogućnost za predstavljanje muzičara publici širom sveta putem Interneta, kao i pomoć u nastupima, medijskom predstavljanju i građenju imidža na svetskom tržištu. Postojeće znanje i iskustvo, infrastrukturu i promotivne kampanje Exit festivala, Exit label će iskoristiti za predstavljanje zanimljivih i talentovanih muzičara, a u narednih godinu dana, dva puta mesečno, publika će moći da očekuje nova imena na sajtu Exitmusic. tv. Exitmusic. tv pored online izdavaštva, publici će ponuditi ekskluzivne muzičke sadržaje. Tokom marta, posetioci će svakodnevno moći da pogledaju snimke koncerata sa svih bina Exit festivala, a među prvim najavljenim imenima su Korn, Mando Diao, Manic Street Preachers, Roots Manuva, Japanese Popstars, Carl Cox b2b Green Velvet i mnogi drugi. Poseban sadržaj predstavljaće blogovi koji će pisati menadžeri festivalskih bina, i koji će posetiocima otkrivati najzanimljivije detalje kreiranja jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi. Publici će biti predstavljene recenzije albuma, intervjui i zanimljive muzičke vesti, kao i više od hiljadu autora i pesama za besplatan „download“.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017