Vesti

Kamenovano vozilo gnjilaskih registarskih tablica

Na putu Koretin-Crepana, kod Kosovske Kamenice, nepoznate osobe kamenovale su vozilo sa gnjilanskim registarskim tablicama. Niko nije povređen, a na vozilu je pričinjena manja materijalna šteta, javio je Radio Laser iz Pasjana. Portparol KPS-a za region Gnjlana Ismet Hašani kazao je da je troje osumnjičenih za ovaj napad pobeglo sa lica mesta. ”Vozilo marke Dzeta, sa gnjilanskim registarskim tablicama, je kamenovano prilikom dolaska u selo Koretin od strane tri lica koja su stajala kraj puta. Šteta je minimalna, a osumnjičeni su pobegli sa lica mesta”, kazao je Hašani. On je dodao da ovo nije prvi slučaj kamenovanja vozila. “Policija je do sada privela više osoba koje su bile odgovorne za ovakve napade”, rekao je Hašani. On je kazao da je istraga o ovom slučaju u toku.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017