Vesti

Pronađeno beživotno telo muškarca u Gračanici

Beživotno telo Srbina, starog oko 50 godina, pronađeno je danas u Gračanici u blizini Doma kulture u ovom mestu, saznaje Radio KIM. Zamenik komandira stanice policije u Gračanici, Rama Krueziju, kazao je da je slučaj prijavljen policiji danas oko podneva. ”Na jednom polju, blizu Doma kulture Gračanica, pronašli smo beživotno telo. Radi se o osobi srpske nacionalnosti čiji su inicijali O. P. koji je bio stanovnik Gračanice. Vidljivi su tragovi povreda na glavi. Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu u Prištini radi utvrđivanja uzroka smrti, a više informacija imaćemo sutra”, rekao je Krueziju. On je dodao da je O. P. zadnji put viđen juče. “Juče je izašao iz kuće i do danas u 11 30 niko ga nije video”, rekao je zamenik komandira stanice policije u Gračanici.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017