Vesti

Preduzeće „Telekom Srbija“ obezbedilo paketiće za školu u Vrbeštici

Stotinak mališana u opštini Štrpce danas je od preduzeća „Telekom Srbija“ dobilo poklon paketiće, javlja RTV Herc. Paketiće su dobili učenici isturenog odeljenja OŠ „Šarski odred“ u Vrbeštici. Prema rečima Ljubomira Stankovića koji je u ime Telekoma deci podelio paketiće, to je samo mali znak pažnje za decu koja su živeći na Kosovu u nehumanim uslovima postali, kako je kazao, pravi junaci. „Došli smo da malo obradujemo decu koja žive ovde. Izmamili smo im osmehe i ja sam zbog toga neizmerno srećan“, kazao je Stanković. Nakon podele paketića predstavnici Telekoma Srbije su najavili da će i dalje organizovati ovakve akcije i iskoristili priliku da pozovu i ostala preduzeća u Srbiji da se malo više posvete deci na Kosovu i da njihov život učine lepšim.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017