Vesti

SNS počela akciju potpisivanja peticije za raspisivanje novih parlamentarnih izbora

Srpska napredna stranka(SNS) počela je danas sa akcijom potpisivanja peticije za raspisivanje novih parlamentarnih izbora na nivou cele Srbije. Predsednik pokrajinskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Bojan Jakovljević izjavio je za Kontakt plus radio da se potpisivanje peticije vrši na više hiljada mesta u celoj Srbiji i izrazio nadu da će biti prikupljeno dovoljno potpisa. “U Mitrovici će biti otvoreni punktovi na kojima će biti prikupljani potpisi. Ne znam tačan broj punktova, ali potpisivanje će biti kod aktivista i ići ćemo i u kampanju od kuće do kuće. Cilj je da se raspišu novi parlamentarni izbori u Republici Srbiji da bi ova država konačno dobila dobru i odgovornu vlast koja će pre svega voditi brigu o Kosovu, ” kazao je Jakovljević.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017