Vesti

K. Mitrovica: Kancelarija opštinskog odbora SNS-a počela sa radom

Kancelarija opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Kosovskoj Mitrovici danas je zvanično počela sa radom, javlja Kontakt plus radio. Poverenik opštinskog odbora SNS Krstimir Pantić kaže da ta stranka, kao jedan od glavnih zadataka svog delovanja, vidi očuvanje teritorijalnog integriteta i bolji život građana Kosovske Mitrovice i Srba na Kosovu i Metohiji. ”Težili samo da okupimo što veći broj kvalitetnijih, stručnijih, obrazovanih mladih ljudi, ljudi koji su spremni na rad i velika odricanja. Obzirom da je ovaj dan za nas veoma svečan, uzdržaćemo se od davanja bilo kakvih političkih izjava, a i zbog činjenice da nas očekuju lokalni izbori”, kazao je Pantić. SNS u Kosovskoj Mitrovici ima preko 500 članova, dok je sa izvesnim brojem raseljenih lica koja nemaju prebivalište u Kosovskoj Mirovici, taj broj oko hiljadu.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017