Vesti

Povređeni radnik PTT-a u stabilnom zdravstvenom stanju

Stanje 50-godišnjeg Gojka Đurića, koji je povređen juče kada su dvojica naoružanih napadača otela i opljačkala vozilo PTT Srbije u blizini Goraždevca, stabilno je i smešten je u bolnici u Kosovskoj Mitrovici. Đurić za Kontakt Plus radio objašnjava da su napadači prilikom preticanja zakačili njihovo vozilo, da bi nakon zaustavljanja izašli iz vozila. "Jedan od napadača udario me je pištoljem u potiljak, dok je moj kolega bio udaren puškom i prošao je sa lakšom povredom. Dok smo ležali na zemlji napadači su nam uzeli vozilo i otišli", kazao je Đurić. Pored Đurića žrtva ovog napada bio je i Momčilo Vulić, takođe radnik Pošte. Napadači su iz vozila odneli oko 80.000 dinara, koje su bile namenjene korisnicima socijane pomoći u Klini, i dva zapečaćena džaka pošiljaka namenjenim meštanima Goraždevca i Velike Hoče. Istraga u vezi sa ovim slučajem se nastavlja.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017