Vesti

Supruga ranila muža u porodičnoj svađi

Muškarac J. M. iz sela Banjska, koje se nalazi na severu Kosova, povređen je juče tokom porodične svađe sa suprugom, javlja Kontakt plus radio. Stanje ovog 40-godišnjaka, koji je zadobio četiri ubodne rane nanete nožem, stabilno je i on je hospitalizovan u kosovsko-mitrovačkoj bolnici. Načelnik hirurgije Radimir Janković, kazao je za Kontakt plus radio da je pacijent primljen juče sa ranama u predelu grudnog koša i stomaka, bez povreda unutrašnjih organa. “Stanje pacijenta je stabilno i on će biti dan-dva na posmatranju. Ako bude sve u redu, kao što je sada, pustićemo ga, nakon posmatranja, kući”, kazao je Janković. Zamenik regionalnog komandira Kosovske policijske službe, Ergin Medić, ističe da je J. M. povrede nožem nanela supruga kojoj je određen pritvor od 48 sati, nakon čega će dalje mere odrediti tužilac. “Pozadina ovog incidenta je porodična rasprava i slučaj se tretira kao pokušaj ubistva”, rekao je Medić.Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017