Vesti

Eksplozija bombe u severnom delu K. Mitrovice

U Mikronaselju u severnoj Kosovskoj Mitrovici, sinoć oko 3 sata posle ponoći dogodila se eksplozija bombe, saznaje KIM radio. Zamenik regionalnog direktora Kosovske policijske službe Ergin Medić, kazao je, da se eksplozija dogodila u dvorištu porodične kuće vlasnika M. F. i da su ekipe KFOR-a izlaskom na teren utvrdile da se radi o eksplozivnoj napravi ručne izrade. "Kosovska policija je u saradnji sa specijanom jedinicom KFOR-a izvršila uviđaj i za sada nema osumljičenih lica u vezi ovog incidenta, takođe nema materijalne štete ni povređenih lica", kazao je Medić. On dodaje da se ovo krivično delo tretira kao izazivanje opšte opasnosti kao i to da je istraga u toku.



Ostale vesti

Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017
Kurti: Formiranje institucija zavisiće od Vučića
Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • 05.09.2017