Vesti

Obdukcija leša pronađenog u blizini Zvečana pokazala da se radi o muškarcu iz Beograda

Obdukcijom leša nepoznatog muškarca, koji je pronađen u selu Balaban u opštini Zvečan 30. novembra, utvrđeno je da se radi o osobi iz Beograda, javlja Radio Kontakt plus. Prema navodima Kosovske policijske službe, prva preliminarna ispitivanja pokazala su da je reč o osobi sa prebivalištem u Beogradu, međutim njegov pun identitet još uvek nije utvrđen. Kod neidentifikovanog muškarca pronađena je lična karta, koja je bila oštećena i na kojoj se može prepoznati da je mesto prebivališta njenog vlasnika Beograd, rečeno je u policiji. Kada je pronađeno, telo je bilo u poodmakloj fazi raspadanja. Obdukcija, koja je još uvek u toku, se vrši na odeljenju za sudsku medicinu bolnice u Prištini.Ostale vesti

Nova kampanja nošenja maski – Budite pažljivi i slavite u krugu porodica
Nova kampanja u borbi protiv kovida-19, sa sloganom „Nosi masku #zarad“ počela je danas na Kosovu. U centru Prištine postavljena je velika zaštitna maska koja ukazuje da građani moraju da ih nose. Instaliran je i crveni ekran koji podseća da se glavni grad nalazi u takozvanoj crvenoj zoni rizika.
  • 18.12.2020
Privođenje zbog nasilja u porodici
Srbin iz Novog Brda, čiji identitet nije saopšten, priveden je zbog fizičkog napada na svoju suprugu, saopštila je Kosovska policija.
  • 07.05.2019
Brnabić: Zaštititi pravo na informisanje Srba na KiM
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je telefonom s predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlamom Dezirom o ugrožavanju osnovnih prava Srba koji žive na KiM.
  • 26.11.2018
Diković: Savest mi je čista
Ako Kosovo postane član Interpola mediji pišu da će krenuti “potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, je general Diković.
  • 19.11.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj potvrdio je da je šestoro turskih državljana deportovano u Tursku, bez njegovog znanja.
  • 31.03.2018
Pečenje rakije povod za druženje
Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.
  • 14.10.2017